Linkedin markedsføring
 

Linkedin markedsføring og remarketing
Remarketing er et vigtigt begreb indenfor marketing, da det hjælper med at nå ud til tidligere kunder og besøgende af din hjemmeside, Youtube-kanal, Facebook-side, Linkedin markedsføring og Linkedin annoncering og andet. Remarketing handler nemlig om at vise sine produkter frem til folk, der allerede er kunder eller bruger, så lige præcis din virksomhed bliver husket. Dette kan man for eksempel gøre ved remarketing annoncer på websites, sociale medier, email og meget andet.

Der findes flere forskellige typer remarketing, som giver mulighed for at finde den platform, som giver din virksomhed mest udbytte, og derved en mere målrettet kampagne, og forhåbentlig leadgenerering eller forhøjet salg.

Vores løsninger tager udgangspunkt i dine behov, mål og online strategi. Vores tilgang til digital markedsføring er en 360 graders indfaldsvinkel hvor både websiteoptimering og optimering af salgs og trafikkanaler er væsentlige elementer.

Online strategi
En online strategi er udgangspunktet for at skabe en succesfuld online forretning. Nå dine forretningsmål effektivt.

Websiteoptimering
Websiteoptimering og troværdighed i markedet

Markedsføring
Optimering af betalte, organiske og social kanaler - fokuseret og vidensbaseret internet markedsføring - vær synlig de rigtige steder, så kunderne kan finde dig

Ingen er ens – lad os tage en snak om jeres ønsker og sammen finde den bedste løsning til jer. Vi står selvfølgelig til rådighed hvis du har spørgsmål.