Søgeordsoptimering
 

I søgemaskiner, som Google, er annoncerne baseret på søgeord. Det vil sige, at når en potentiel kunde søger på noget, der har relevans for det, du tilbyder, så vil din annonce dukke op. Det er dog en forudsætning, at man har fokus på de rette søgeord, som repræsentere din virksomhed mest.

Man kan vælge at lave en søgeordsoptimering. En søgeordsoptimering sørger for, at dine annoncer til enhver tid er opdateret med de rette søgeord, således din annonce forbliver relevante, og derved er sikret en god placering i søgemaskinen. Dette kan være med til at øge kundekredsen, og derved salget. Det kan altså godt betale sig at få lavet en søgeordsoptimering.

Vores løsninger tager udgangspunkt i dine behov, mål og e-handels strategi. Vores tilgang til digital markedsføring er en 360 graders indfaldsvinkel hvor både webshopoptimering og optimering af salgs og trafikkanaler er væsentlige elementer.

E-handels strategi
En online strategi er udgangspunktet for at skabe en succesfuld online forretning. Nå dine forretningsmål effektivt.

Webshopoptimering
Webshopoptimering

Markedsføring
Optimering af betalte, organiske og social kanaler - fokuseret søgeordsoptimering og vidensbaseret markedsføring - vær synlig de rigtige steder, så kunderne kan finde dig

Ingen er ens – lad os, et  seo bureau,  tage en snak om jeres ønsker og sammen finde den bedste løsning til jer. Vi står selvfølgelig til rådighed hvis du har spørgsmål.

Se mere info på :

E-handels strategi

Webshopoptimering

Omdømme og troværdighed

Trafikoptimering - optimering af betalte, organiske og social kanaler

Målrettet markedsføring - vidensbaseret markedsføring


Synlighed og findability

E-handelsmåling og konverteringsoptimering