Youtube markedsføring

VSEO(Video Search Engine Optimization) er et søgemaskineoptimerings værktøj, som viser dit videoindhold i annoncer, når der bliver brugt bestemte søgeord, som er relevante for din virksomhed og dit produkt. Ved at bruge relevante søgeord vil brugeren måske have større tilbøjelig til at vælge din annonce igennem din youtube eller facebook markedsføring da denne har søgt på det, og derved vil den potentielle kundekreds blive større.  

Ligesom ved Google Adwords søgeordsannoncer vises annoncen på Youtube i toppen grundet de relevante søgeord. Og ligesom med Google Adwords, så betaler man kun for annoncen, hver gang der bliver klikket på denne, og man har vundet en potentiel kunde.

 

Sælg mere på nettet

Online kanalen er idag, en af de vigtigste markedsføringsområder, både mht til kundeforespøgsler, tilmeldninger og bookinger på private kunder.
Nettet byder på et utal af unikke muligheder for at målrette sin markedsføring, og dermed bibringe relevante potentielle kundeemner med værdifuld information, som kan bruges til at målrette jeres telefonopkald og opsøgende salg.

Får du nye kunder fra nettet eller ?

Online opsøgende salg som en naturlig del af hverdagen

Typisk skal der i realiteten ikke meget til at øge omsætningen i en virksomhed, relativt få nye kunder kan tit gøre forskellen, i virkeligheden handler det ofte om at få indarbejdet en fast online strategi og struktur, så online opsøgende salg bliver en naturlig del af arbejdsgangen, og dermed kontinuerligt generer nye kundeemner.


Brug nettet til leadgenerering
Brug salgsteamet til at lukke ordrer, og få fyldt pipeline med tilbud, så der sikres en stabil indtægtskilde.

Vi har specialiseret os i at tilrettelægge online markedsføringskampagner og gennemføre online opsøgende salg rettet mod nye kunder. Med trafikoptimering når du til dine kunder, og med lokal orienteret markesføring, kan du også målrette markedsføring i dit nær område.

Online booking
B2B E-business løsninger skaber normalt ikke resultater af sig selv. Understøt E-business løsninger med online trafikskabende tiltag, så der opnåes synlighed, relevant indgående trafik og konverteringer fra de ønskede målgrupper.
Vi er specialister i at udarbejde online markedsføringskampagner på et vidensbaseret grundlag, så vore kunder sites får relevante og værdifulde besøgende, som giver en høj konverteringsrate. Et samarbejde med os tager udgangspunkt i en online marketings plan, der er baseret på et analyse og vidensbaseret grundlag, og online kampagner afvikles så jeres forretningsmæssige målsætninger opnåes bedst muligt.