App markedsføring

Online markedsføring med remarketing kampagner

Stort set alle mennesker er i dag online på den ene eller anden måde. Derfor er det også vigtigt for virksomheder at have en klar online markedsføringslinje, da man kan vinde rigtig mange kunder på nettet med de rette metoder. Man kan fx vælge at have en online remarketing kampagne eller app udvikling og markedsføring , hvor man ud fra kundedata kan segmentere nogle helt specifikke kundegrupper. Nogle af de målgrupper man blandt andet kan vælge kan være ud fra tidligere besøgende, demografisk, geografisk og mange andre muligheder.

 

Desuden findes der også forskellige metoder til remarketing. Der er hovedsagligt tale om fem slags: dynamisk remarketing, Facebook remarketing, video remarketing, mobile-app remarketing og search remarketing. Hvilken remarketingsmetode, der fungerer bedst, er meget individuelt i forholdt til produkt og ens målgruppe.

Webshop med salg til private

Øg omsætningen i din webshop - nethandel
Skab trafik  - flere kunder, flere ordrer og øg antallet at tilmeldninger til nyhedsmail eller kundeklub.
Om du en netbutik med eller uden fysisk butik, så er trafikoptimering og konverteringsoptimering, nøglen til nye online kunder.
Nye kunder finder hyppigst frem til en ny netbutik via søgninger på søgemaskiner, så stor synlighed på Google er en afgørende faktor for at få nye kunder i netbutikken.

 

Fasthold dine online kunder
Nyhedsmail, kundeklub og sociale medier, er væsentlige elementer for kundefastholdelse.
Styrk kunderelationer og optimere omsætningen, typisk er det både lettere og billigere at skabe salg til eksisterende kunder, end til nye kunder.


Få din fysiske butik online til dine lokale kunder
Styrk omsætningen og kunderelationer til dine lokale kunder med din webshop - mange forbrugere checker online i webshoppen, før de handler i den fysisk butik, og med lokal markedsføring udbygges og fastholdes kunderne.

Styrk den lokale online synlighed og få mersalg i butikken, flere deltagere til dine events og øget kendskab til virksomheden


 


Kontakt os for yderligere informationer eller se mere om vore løsninger