Email marketing - Effektiv email markedsføring

Leadgenerering - Marketing bureau - Digital markedsføring - Facebook markedsføring - Linkedin markedsføring - Adwords markedsføring - Kundefastholdelse - App udvikling - Leadgenerering facebook - Obton - Umbraco

Der findes rigtig mange forskellige metoder til at markedsføre sin virksomhed, men en af de mere populære onlinemetoder er email marketing. Med email marketing er det nemt at minde forhenværende kunder om ens produkter og gode tilbud, hvorved man rimelig nemt kan skabe en øget konvertering.

Man kan segmentere sine emails forskelligt, så det ikke er hele ens kundeliste, der får de samme emails. Det kan for eksempel være, at man både har en webshop og en rigtig butik. Hvis man så har gode tilbud i butikken, er det muligt at lave en geografisk segmentering, så det kun er dem i lokalområdet, der bliver oplyst, da det ikke er relevant for kunder i den anden ende af landet. Man kan selvføgelig også lave andre segmenteringer, så ingen får unødige emails, men det er altså en rigtig smart måde at holde kontakten med kunder på.